Deltag på EOT -
Electronics of Tomorrow

Hele elektronik- og teknologibranchens videnshub og mødested
9. - 11. maj 2023

Køb billet

Udforsk produktnyheder og trends fra hele elektronik- og teknologibranchens fagmesse

Hold dig opdateret på branchens udvikling og de nyeste tendenser på EOT. Her kan du foruden at opleve udstillerne dele ud af deres viden og nyheder også få styrket dine kompetencer gennem messens fagligt stærke konferenceprogram, der udfordrer status quo og giver dig stof til eftertanke. 

Forud for messen kan du online læse artikler fra udstillerne, se produktnyheder samt få overblik over events og meget mere fra de forskellige udstillere.

Se udstillerne

Læs mere om den kommende messe

Nyt fra branchen

Styrk din fremtid, skab værdifulde relationer og promovér din virksomhed

Som udstiller på elektronik – og teknologibranchens mødested har vi gjort det let for dig at være udstiller. Det betyder at du, som udstiller, ikke skal bruge tid på design samt opbygning og nedbrydning af din stand – men at du kan investere din tid i (nye) kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Udover en stand på EOT får din virksomhed en online profil målrettet EOT’s mange online besøgende, hvor du har mulighed for at oprette dine produktnyheder, events og meget mere.

Få et tilbud på en stand

Bliv en del af elektronik- og teknologibranchens mødested

Vær med når branchen mødes

EOT er et professionelt og unikt mødested, hvor udstilling, konferencer og networking går op i en højere enhed – i rammer, der optimerer den tid, du har med dine kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Oplev optimale rammer for networking

På af EOT er netværk i højsædet. Derfor har vi fokus på at skabe unikke rammer for networking og sørger for fuld forplejning i udstillerområdet til både udstillere og besøgende – morgen, middag og eftermiddag.

Bliv opdateret på den nyeste viden

Det går stærkt inden for branchen og det kan være tidskrævende at holde sig opdateret. På EOT giver det fagligt stærke konferenceprogram rig mulighed for at få indblik i udviklingen og fremtidens løsninger.

Oplev stemningen fra EOT 2021

Kontakt os

Har du spørgsmål til standbooking eller messen generelt, er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Få et tilbud på en stand

Vi sidder klar til at tage en uforpligtende snak om dine muligheder for at udstille på EOT.

Få et tilbud på en stand

keyboard_arrow_up