Artikel

Fra testskab til højovn: Modul med op til 3 termokoblere sikrer præcis temperaturmåling

arrow_backTil oversigten

31. juli 2023 | ODU Denmark ApS

Når temperaturen er høj, kommer ODU’s termokoblermoduler i spil. De sikrer præcis temperaturmåling og er designet til krævende anvendelser bl.a. i store industrianlæg, testskabe og højovne til stålproduktion.

Oprindelig blev ODU’s termokoblermoduler udviklet som interface til målekæder, men i dag anvendes de mange andre steder også. For at gøre modulerne endnu mere bredt anvendelige har ODU netop lanceret et nyt termokoblermodul til ODU-MAC® Blue-Line konnektorserien.

Det nye 6-pin ODU-MAC® modul udmærker sig ved sin fleksibilitet. For eksempel kan det kombineres med andre typer moduler, så som power, signal, væske, luft mv. i samme konnektor. Hver af de kompakte moduler kan have op til tre termokoblere. Ud over det vil kunder og brugere nyde godt af den høje pålidelighed i modulet, der klarer mindst 5.000 konnekteringer. Temperaturmålermodulet er særdeles effektivt og enkelt at betjene.

Han- og hun-kontakterne i ODU-MAC® termokoblermodul fås i type K eller T. Crimpkontakterne klikkes nemt i, og brugeren hjælpes af tydelige farvekoder. Termokobler-modulet kan leveres med termoelektriske ledninger. Herefter skal det blot sættes ind konnektoren, hvorefter løsningen er klar til brug.

Få alle detaljerne om termokoblermodulerne her: https://indd.adobe.com/view/e173b5e3-8398-4fbe-af02-68e95c25c808.

Flere artikler fra ODU Denmark ApS

Artikel er skrevet af:

ODU Denmark ApS

Global repræsentation med perfekte forbindelser

ODU koncernen er blandt verdens førende producenter af konnektorsystemer og beskæftiger globalt 2.700 medarbejdere. Ud over hovedkvarteret i Mühldorf am Inn, Tyskland, har ODU også international produktion og distributionsnetværk i Sibiu (Rumænien), Camarillo (USA), Shanghai (Kina) og Tijuana (Mexico).

ODU kombinerer alle relevante ekspertiseområder og nøgleteknologier, som omfatter design og udvikling, fremstilling af værktøj og specialmaskiner, injektionsstøbning, stansning, drejning, overfladebehandling samt montage og kabelkonfektione

Se profil
keyboard_arrow_up