Artikel

Har du særlige krav til din batteripakke?

arrow_backTil oversigten

9. marts 2023 | ACTEC

Du skal aldrig nøjes med en standardløsning, hvis du har særlige ønsker til din batteripakke. Fortæl os dine behov. Så udvikler og producerer vi hurtigt og effektivt en professionel batteriløsning, der lever 100% op til dine krav og specifikationer.

I mere end 30 år har ACTEC haft egen batteriproduktion med fokus på kundetilpassede løsninger.

Din batteripakke bliver produceret i vores topmoderne og godkendte produktionsafdeling på ACTEC hovedsædet i Randers. Her har vi 250 kvm ESD område med antistatisk gulv og produktionsudstyr, så vi kan imødekomme selv de mest krævende produktionsopgaver. I vores danske produktionsafdeling kan vi producere mere end 8.000 batteripakker pr. uge.

Har du brug for større serier, kan vi levere batteripakker produceret hos vores samarbejdspartnere i Kina, der bl.a. tæller Panasonic i Wuxi. På den måde får du adgang til en enorm produktionskapacitet, som kan håndtere selv meget avancerede batteripakker, der kan certificeres i henhold til relevante godkendelser efter ønske.

ACTEC kan hjælpe dig med alt indenfor batteriproduktion:
Mekanisk og elektrisk design
Prototyper/samples
Hjælp til plast/metalværktøjer
Certificeringer
Levering direkte til kunde eller underleverandør

Flere artikler fra ACTEC

Artikel er skrevet af:

ACTEC

Din erfarne batterileverandør
I mere end 30 år har ACTEC været specialist i at udvikle og producere skræddersyede batteripakker til ethvert behov – men vi forhandler også færdige løsninger til både små og store virksomheder, der værdsætter kvalitet og funktionalitet.

Hos ACTEC finder du alle former for batterier, ladere, testere og strømforsyninger, som kan bruges i dine produkter eller i de apparater, du benytter i dit daglige arbejde.

Tal med en batteriekspert
Batterier kan være en kompliceret sag, og forskellige virksomheder har forskellige ønsker og behov. Nogle skal bruge batteri

Se profil
keyboard_arrow_up