Artikel

LiFePO4 48V 100Ah kvalitetsbatterier til industrielle rack monteringssystemer

arrow_backTil oversigten

9. marts 2023 | ACTEC

Styrk essentielle systemer med markedets bedste batterimoduler.

Modulerne kan nemt stables for at opnå mere kapacitet på mindre plads.

PaqPOWER Lithium Iron Phosphat (LiFePO4, LFP) genopladelige lette og kraftige batterier til høj-effekt applikationer som bla. telecom, serverrum, solenergilagring og radio systemer.
Den samlede levetid er omkring 3000 cycles 100%DOD og 6000 cycles 80%DOD, hvilket resulterer i en levetid, der er er 6-7 gange længere i forhold til bly syre batterier.
PaqPOWER Lithium Iron Phosphat er vedligeholdelsesfrie i hele anvendelsesperioden.

Fuldt certificeret LiFePO4 celle
UL1973, IEC62619, IEC62133-2.

Kraftig BMS
Kan understøtte op til 10 enheder parallel tilslutning til ca. 53kWh.

Mere stabil design med fast intern struktur
Celleholdere beskytter og adskiller cellerne for at undgå risiko for kortslutning forårsaget af vibrationer eller stød og forbedrer ligeledes varmeafledningen.

Mindre størrelse og mindre vægt
3U rack er 482x425x133,5mm og energitætheden er 168wh/kg, mens den 4U rack er 502x485x173,5mm og en energitæthed på 148wh/kg. Vægt pr. rack er ca. 5kg, så den samlede vægt er mindre end andre tilsvarende batterier.

Nem at installere uden ekstra omkostninger

Flere artikler fra ACTEC

Artikel er skrevet af:

ACTEC

Din erfarne batterileverandør
I mere end 30 år har ACTEC været specialist i at udvikle og producere skræddersyede batteripakker til ethvert behov – men vi forhandler også færdige løsninger til både små og store virksomheder, der værdsætter kvalitet og funktionalitet.

Hos ACTEC finder du alle former for batterier, ladere, testere og strømforsyninger, som kan bruges i dine produkter eller i de apparater, du benytter i dit daglige arbejde.

Tal med en batteriekspert
Batterier kan være en kompliceret sag, og forskellige virksomheder har forskellige ønsker og behov. Nogle skal bruge batteri

Se profil
keyboard_arrow_up