Artikel

Ny Business Manager - Mød ham på EOT

arrow_backTil oversigten

14. april 2023 | Techon7

Ny Business Manager til TECHON7 Advanced Components

TECHON7 har fuld fart på, og udvider teamet med Henrik Børgesen som Business Manager for området Advanced Components. Sammen med TECHON7´s team af dygtige ingeniører og teknikere skal Henrik sætte retningen og drive forretningsområdet videre.
 
Henrik er uddannet Elektronikmekaniker, og har i mange år arbejdet med salg af elektromekaniske komponenter, såvel i virksomheder og som selvstændig. Henrik har en solid international erfaring med udvikling og salg af elektronik komponenter, som helt sikkert kommer både vores kunder og leverandører til gode.
  
Privat er Henrik bosiddende i Esbjerg med sin kæreste Mette, og her har golf en stor prioritet i fritiden. Henrik vil i den kommende tid kontakte såvel vores kunder som vores leverandører for en god opstart på et spændende samarbejde. Mød Henrik på EOT, stand 9548.

Artikel er skrevet af:

Techon7

TECHON7 – når viden gør en forskel

TECHON7 leverer løsninger indenfor Display og touch samt embedded boards til integration for professionelle brugere. Vi rådgiver om design med udgangspunkt i markedet og i produktet for at sikre, at den tekniske og den kommercielle side er optimeret i vores kunders projekter. Vi er specialister med mange års erfaring indenfor industrielle komponenter og elektronikmarkedet. Med vores solide tekniske viden og vores kompetencer indenfor hardware og industrielle applikationer står vi til din rådighed, når vores kunder skal finde de rigtige og langtidsholdbare

Se profil
keyboard_arrow_up