Artikel

Stansomatic forbedrer sin score i EcoVadis-rating

arrow_backTil oversigten

22. februar 2023 | Stansomatic A/S

Vi har igen modtaget bronze for vores CSR-indsats med fremgang til 54 points – få point fra sølv.

Vi er på vej i den rigtige retning og det er vi naturligvis ret stolte af – men arbejdet stopper ikke her. Vi har lokaliseret områder, hvor vi kan forbedre os og det er vores målsætning at forbedre vores 2023 resultat ved at dokumentere arbejdsgange og resultater endnu bredere.

Vi vil fortsætte med at gennemføre ændringer og investeringer, der gavner vores kunder, virksomheder, medarbejdere og miljø.

Desuden har mange af vores kunder bæredygtighedsmål, som det er en fordel, at vi kan understøtte. Derfor er det vigtigt, at vi bliver ved med at prioritere vores CSR-indsats og investerer i nye løsninger og ny teknologi.

Vi synes, det er vigtigt med en ekstern vurdering af vores CSR-indsats for at sikre, at vi lever op til kundekrav, og de krav, vi stiller til os selv. Derfor deltager vi i en ekstern leverandørvurdering hvert år, der blandt andet har til formål at lokalisere områder, hvor vi kan forbedre os yderligere og områder, hvor vi i forvejen gør det godt.

EcoVadis er et uafhængigt, globalt bureau, der vurderer leverandørers bæredygtighed. EcoVadis vurderer leverandørers CSR-performance inden for 150 købskategorier i 110 lande. Analysen tager afsæt i mere end 65.000 globale leverandører og metoden bygger på internationale CSR-standarder. Evalueringskriterierne omfatter blandt andet arbejdsforhold, menneskerettigheder, miljø, etik og bæredygtigt indkøb.

Hvis en EcoVadis rating er en del af din virksomheds leverandørkrav, kan du tale med os om et strategisk samarbejde.

Artikel er skrevet af:

Stansomatic A/S

Stansomatic er din strategiske partner til design, udvikling og produktion af komplekse metal- og hybridemner.

Vi designer og producerer emner til kunder indenfor medico, elektronik, automobil og energisektoren – komponenter, der alle kræver høj præcision, små tolerancer, dokumentation og sporbarhed.

Du er også meget velkommen til at kontakte os direkte for at booke et møde.

Se profil
keyboard_arrow_up