Artikel

Vi hjælper vores kunder til at maksimere deres batterilevetid

arrow_backTil oversigten

9. marts 2023 | ACTEC

Batteriers kvalitet handler i mange tilfælde om et komplekst mix af kemi, håndværk, materialer og fremstillingsprocesser. Samlet kan de mange parametre være svære at anskueliggøre gennem datablade. Derfor har vi hos ACTEC udbygget vores testfaciliteter og laboratorium med en mængde nyt udstyr, som giver os mulighed for at vise, hvad batterier kan – og i lige så høj grad, hvad de ikke kan!

For en række virksomheder giver det rigtig god mening at tænke driften ind i valget af batterier
”Billigt” kan ofte være den dyreste løsning i længden

Vi hjælper med at sikre den billigste løsning i længden, og kan give apparat designere, industrifolk, indkøbere osv. af batterier et dybere indblik i parametre som ladetid, op- og afladningsforløb samt temperaturforhold og indsamler og gemmer data i forskellige systemer og miljøer. Når vi kan dokumentere, at vi leverer den optimale løsning hver gang, kommer vores kunder igen med deres nye projekter.

Vi har blandt andet fået nye klimaskabe, hvor vi kan sætte batterierne i drift under cyklisk varierende miljøer af kulde, varme og fugt. Ved at stresse batterierne maksimalt kan vi effektivt rådgive jer om valg af batterier til vanskelige applikationer.

I vores eget testcenter bliver strømprofil funktionstestet i realtid eller i en forceret test i klimaskab. Vi udfører en stresstest ved både høj belastning, høj temperatur og lav temperatur. De indsamlede data bliver brugt til at optimere løsningen mest muligt i forhold til ønsker og krav.

Vi bruger blandt andet termografi til at vise, hvordan cellerne og forbindelserne opfører sig i batterierne, og ved at teste de forskellige kemier og kapslinger under realistiske forhold, opstår der ikke ubehagelige overraskelser i felten, når du sætter batterierne i drift i applikationerne.

Det giver en god “real-life” vurdering af batterierne, hvilket sikrer, at en valgt batteriløsning ikke alene er den bedste – men i længden også den billigste.

Flere artikler fra ACTEC

Artikel er skrevet af:

ACTEC

Din erfarne batterileverandør
I mere end 30 år har ACTEC været specialist i at udvikle og producere skræddersyede batteripakker til ethvert behov – men vi forhandler også færdige løsninger til både små og store virksomheder, der værdsætter kvalitet og funktionalitet.

Hos ACTEC finder du alle former for batterier, ladere, testere og strømforsyninger, som kan bruges i dine produkter eller i de apparater, du benytter i dit daglige arbejde.

Tal med en batteriekspert
Batterier kan være en kompliceret sag, og forskellige virksomheder har forskellige ønsker og behov. Nogle skal bruge batteri

Se profil
keyboard_arrow_up