Cases

Sustainatronics –Europæisk klynge for printet og trykt elektronik

arrow_backTil oversigten

4. maj 2023 | Danish Technological Institute

Europa skal være førende inden for innovation og ny teknologi. Det understøtter en international printet elektronik-klynge Sustainatronics med Teknologisk Institut i spidsen.

Omdrejningspunktet for Sustainatronics er printet elektronik – en teknologi, der gør det muligt at printe elektrisk ledende baner på stort set alle overflader. Ved at integrere fx sensorer og antenner bliver det muligt at udvikle nye og intelligente produkter inden for et bredt spektrum af felter fra medicinsk udstyr, bærbar elektronik, logistik løsninger til byggeriet.

Sustainatronics tilbyder en praktisk løsning til udvikling og integration af letvægts fleksible elektroniske komponenter i produkter, hvilket gør det nemmere for enkeltpersoner og virksomheder at bringe deres ideer til live. Ved at udnytte vores ekspertise behøver du ikke at være ekspert i trykning eller elektronik.

Uanset om du ønsker at udvikle et nyt produkt med elektroniske komponenter eller integrere elektroniske komponenter, sensorer eller trådløs kommunikation i et eksisterende produkt, kan Sustainatronics give den nødvendige tekniske udviklingsassistance. Vores hjemmeside (https://sustainatronics.com) er det perfekte sted at starte processen.

Flere artikler fra Danish Technological Institute

Casen er skrevet af:

Danish Technological Institute

Teknologisk Institut er en dansk teknologiorganisation, der har været førende i forskning, udvikling og innovation siden dens grundlæggelse i 1906. Vi er specialiserede inden for en række teknologiområder, herunder energi, miljø, materialer, fødevarer og produktion. Vores arbejde er drevet af en stærk forpligtelse til bæredygtighed.

Teknologisk Institut er en vigtig aktør inden for den grønne omstilling og den fortsatte teknologiudvikling. Vi samarbejder tæt med både private og offentlige organisationer for at styrke dansk erhvervsliv og samfundet som helhed.

Vi gennemfører omfattende f

Se profil
keyboard_arrow_up