Hele elektronik- og
teknologibranchens mødested

29. april - 1. maj 2025 i MCH Messecenter Herning

Bliv udstiller

Vær med når elektronik- og teknologibranchen mødes

Som udstiller på EOT - Electronics of Tomorrow får du de perfekte rammer til at styrke dit brand i branchen samt mødes og netværke med fagfolk og beslutningstagere fra en bred vifte af brancher. Online giver vi dig ligeledes mulighed for at brande din virksomhed før, under og efter messen via en online profil på vores hjemmeside. Her kan du dele ud af jeres faglige nyheder, produktnyheder, cases, fagspecifik viden, konferencer, events, webinarer og meget mere, som kunne være relevant for branchen.

Få et tilbud på en stand og en gratis profil

Få mere viden om dine udstillingsmuligheder

Lær mere om de besøgende på messen. Find ud af hvilke brancher og beslutningstagere, som besøgte messen i 2023.

Se facts og nøgletal her

Beslutningstagere på tværs af branchen besøger messen

Få en række gode grunde til, hvorfor din virksomhed ikke har råd til at gå glip af elektronik- og teknologibranchens videnshub og netværksforum.

Se de gode grunde her

Dialog mellem udstiller og besøgende på messen.

Nysgerrig på, hvad vi kan tilbyde? Få en uforpligtende snak med vores sælger, Casper, der sidder klar til at fortælle dig om alle mulighederne ved at udstille på EOT.

Kontakt os

Besøgende udforsker et produkt på en messestand

Derfor skal du blive udstiller

EOT er elektronik- og teknologibranchens fælles mødested og samlingspunkt. 

Se alle fordelene

Skab værdifulde relationer

En synlig tilstedeværelse på EOT både plejer og skaber nye relationer. Vi har skarpt fokus på at tiltrække de rigtige besøgende fra relevante brancher.

Få varme leads

Fagfolk besøger EOT for at få viden, finde nye løsninger og få produktet i hænderne. Sammen skaber vi de perfekte rammer for dialog.

Tilbageblik på messen

Highlights fra EOT

Mærk messestemningen fra 2023 helt ud igennem skærmen, hvor blandt andre Bo Lybæk fra GPV Group, Lasse Langelund Pedersen fra Seritronic, Rie Kold Pripsø fra Sound Hub Denmark og Tommi Sørensen fra GOmeasure sætter ord på elektronik- og teknologibranchens mødested.

Produktnyheder hele året

Gå på opdagelse i nogle af de innovative løsninger og produkter, der blev præsenteret på EOT 2023, samt følg med løbende her på sitet og hold dig opdateret på de nyeste løsninger inden for branchen.

Se dem her

 

Digital visning af produktnyheder

Vær med når branchen mødes

EOT er et professionelt og unikt mødested, hvor udstilling, konferencer og networking går op i en højere enhed – i rammer, der optimerer den tid, du har med dine kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Oplev optimale rammer for networking

På af EOT er netværk i højsædet. Derfor har vi fokus på at skabe unikke rammer for networking og sørger for fuld forplejning i udstillerområdet til både udstillere og besøgende – morgen, middag og eftermiddag.

Bliv opdateret på den nyeste viden

Det går stærkt inden for branchen og det kan være tidskrævende at holde sig opdateret. På EOT giver det fagligt stærke konferenceprogram rig mulighed for at få indblik i udviklingen og fremtidens løsninger.

Hold dig opdateret på branchens udvikling online

Glæder du dig allerede til at se hvad potentielle og eksisterende leverandører byder på til den næste EOT messe? Eller vil du gerne følge med i udviklingen inden for branchen, så kan du online på eot.dk holde dig ajourført 365 dage om året.

Følg med her

Der netværkes og skabes leads på Formland


Kontakt os

Har du spørgsmål til standbooking eller messen generelt, er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Få et tilbud på en stand

Vi sidder klar til at tage en uforpligtende snak om dine muligheder for at udstille på EOT.

Få et tilbud på en stand

keyboard_arrow_up