Hele elektronik- og teknologibranchens mødested

29. april - 1. maj 2025

Bliv udstiller

Tak for tre horisontudvidende messedage

EOT takker for tre dage spækket innovative løsninger, lærerige konferencer, udbytterige workshops, prestigefyldte prisoverrækkelser samt nye netværk. En stor tak til alle der lagde vejen forbi i løbet af messens tre dage. 

Få et tilbud på en stand og en gratis profil

Tilbageblik på messen

Highlights fra EOT

Mærk messestemningen fra 2023 helt ud igennem skærmen, hvor blandt andre Bo Lybæk fra GPV Group, Lasse Langelund Pedersen fra Seritronic, Rie Kold Pripsø fra Sound Hub Denmark og Tommi Sørensen fra GOmeasure sætter ord på elektronik- og teknologibranchens mødested.

Produktnyheder hele året

Gå på opdagelse i nogle af de innovative løsninger og produkter, der blev præsenteret på EOT 2023, samt følg med løbende her på sitet og hold dig opdateret på de nyeste løsninger inden for branchen.

Se dem her

 

Digital visning af produktnyheder

Vær med når branchen mødes

EOT er et professionelt og unikt mødested, hvor udstilling, konferencer og networking går op i en højere enhed – i rammer, der optimerer den tid, du har med dine kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Oplev optimale rammer for networking

På af EOT er netværk i højsædet. Derfor har vi fokus på at skabe unikke rammer for networking og sørger for fuld forplejning i udstillerområdet til både udstillere og besøgende – morgen, middag og eftermiddag.

Bliv opdateret på den nyeste viden

Det går stærkt inden for branchen og det kan være tidskrævende at holde sig opdateret. På EOT giver det fagligt stærke konferenceprogram rig mulighed for at få indblik i udviklingen og fremtidens løsninger.

Hold dig opdateret på branchens udvikling online

Glæder du dig allerede til at se hvad potentielle og eksisterende leverandører byder på til den næste EOT messe? Eller vil du gerne følge med i udviklingen inden for branchen, så kan du online på eot.dk holde dig ajourført 365 dage om året.

Følg med her

Der netværkes og skabes leads på Formland


Kontakt os

Har du spørgsmål til standbooking eller messen generelt, er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Få et tilbud på en stand

Vi sidder klar til at tage en uforpligtende snak om dine muligheder for at udstille på EOT.

Få et tilbud på en stand

keyboard_arrow_up