3DVerkstan Danmark ApS

M 9546

Lokationer

Herning, Danmark

Find os på

Velkommen til 3DVerkstan, din one-stop destination for top-of-the-line 3D-printing løsninger. Som en drivende kraft inden for additiv fremstilling i Sverige og Skandinavien siden 2014 har vi opbygget et stærkt ry for vores videnbaserede og kundefokuserede team af eksperter.

Vi tilbyder et omfattende udvalg af 3D-printere fra topmærker som Ultimaker, Formlabs, Markforged, Meltio og MiniFactory og sikrer produktkvalitet, enestående service og support. Vores tætte samarbejde med brancheførende virksomheder gør det muligt for os at levere avanceret 3D-printteknologi til kunder over hele verden.

Hos 3DVerkstan har vi stor erfaring og viden inden for 3D-printing, scanning og CAD-arbejde. Vi forstår, at alle brancher har unikke krav, og vi er dedikeret til at levere tilpassede løsninger og tjenester til at opfylde disse behov. Ud over at levere top-of-the-line produkter tilbyder vi også skræddersyede kurser inden for hardware, software og design for at hjælpe virksomheder på deres digitale transformationsrejse.

Tak fordi du valgte 3DVerkstan, og vi ser frem til at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed.

Mød os

Christian Behrens-Thomsen

Country Manager

Kontakt

Christian Behrens-Thomsen

Produkter fra 3DVerkstan Danmark ApS


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra EOT.

keyboard_arrow_up