Catch The Wave

There’s a new wave at EOT, og du kan godt glæde dig til at udforske det nye eventområde og få stimuleret alle  dine sanser. Et område, der kommer til at summe af lyd, akustik, teknologi og innovation. Navnet 'The Wave' refererer til både lydbølger og nye tendenser. 

Download flyer og læs mere

Om The Wave

Der er en ny bølge af lyd, akustik, teknologi og innovationder strømmer ud fra Danmark, som verdens hot spot indenfor lydteknologi.

The Wave er skabt i partnerskab med Sound Hub Denmark og Danish Sound Cluster, der præsenterer de innovative kompetencer, talenter og fantastiske muligheder, som den danske lydscene har at byde på.

Oplev inspirerende produkter, idéer, partnere og startups og bliv klogere på de mange bølger af innovation som bruser indenfor lydbranchen.

The Wave byder alle dage på et oplevelsesunivers indenfor lydteknologi og torsdag 11. maj vil der være et dedikeret konferenceprogram til temaet indenfor lyd.

 

Logo the wave

Konferencer

Nedenfor kan du få et overblik over de speakere, som du kan opleve under konferencesporet The Wave. Glæd dig til at blive opdateret inden for industrien og hør konkrete cases.

Torben Vilsgaard
Director, Danish Sound Cluster

Læs mere her

Jens Lynge Petersen
Chief Technical Officer, Dynaudio

Læs mere her

Pedro Costa
CEO and Founder, Auricle

Læs mere her

Jan Abildgaard Pedersen
CEO and Founder, President of the Danish Section of the AES, Jan Abildgaard Pedersen Consult & Audio Engineering Society

Læs mere her

The Wave er skabt i samarbejde med:

Logo Danish Sound Cluster

Logo DI Digital

Det siger samarbejdspartnerne
om det nye område:

Vi skal gøre lyd relevant i andre brancher end de sædvanlige ved at inspirere de brancher, der har brug for lyd i deres produkter - og dem, der endnu ikke ved, at de har et behov. Derudover skal vi udbrede kendskabet til, hvor stærk Danmark er inden for lyd. 

Vi har som overordnet mål at tiltrække talent og videns-arbejdspladser til Danmark, og vi ser EOT som en god mulighed for at få flere hertil, folde lyden ud og pirre til endnu større udnyttelse af landets styrkeposition inden for lyd

- Peter Petersen, CEO i Sound Hub Denmark  

The Wave sætter fokus på den danske lydbranche, som med 50.000 ansatte fortjener en helt anden opmærksomhed, end den aktuelt får. Branchen står for fire procent af den danske eksport og omsætter for 70 milliarder kroner årligt, men skriger samtidig på kvalificeret arbejdskraft.

 Derfor er det meget vigtigt at skabe synlighed om branchen og dens mange attraktive jobs. Og ét af formålene med The Wave er således for vores vedkommende at få tydeliggjort, hvad den danske lydbranche rent faktisk kan. Der hersker nemlig en høj innovation - eksempelvis er den teknologi, der anvendes i danske høreapparater, væsentligt mere avanceret end den teknologi, der bruges i eksempelvis mange tech-giganters produkter.

- Torben Vilsgaard, CEO i Sound Cluster Denmark 

keyboard_arrow_up