på EOT 2023

FORCE Technology

M 9830

Specialeområder

Antal medarbejdere

100+

Lokationer

Brøndby, Danmark

Vejen, Danmark

Munkebo (Odense Havn), Danmark

Se også

Find os på

FORCE Technology hjælper producenter af elektroniske produkter med at leve op til de krav og tekniske standarder, som er myndighedsbestemt. Uanset om virksomheden sælger forbrugerprodukter eller medico-udstyr, er det afgørende at leve op til de relevante sikkerhedskrav, når man skal sende et produkt på markedet. For elektronik-produkter er det naturligvis elsikkerheden, der er i højsædet.

Hos FORCE Technology kan du få testet dine produkter, så de overholder danske og internationale standarder. FORCE Technology råder over det nyeste testudstyr og test-faciliteter, som giver mulighed for en lang række tests, som vi samtidig er akrediteret til at foretage.

Som en af Skandinaviens førende teknologiske servicevirksomheder udfører vi sikkerhedstests flere steder i Danmark, også tæt på dig. FORCE Technologys sikkerhedsrapporter er internationalt anerkendt og kan bruges overalt. Det giver dig global markedsadgang og ro i sindet.


Mød os på EOT 2023

Henrik Daugbjerg-Pedersen

Director, Product and Compliance Testing, Sales

Ansvarlig for salgs og marketings aktiviteterne i forretningsenheden Compliance & Product Testing, som er en af 8 forretningsenheder i FORCE Technology. Fokusområder er: EMC, El-Sikkerhed, Cybersecurity, Miljøtests, Certificering, Audiologi

Kontakt

Henrik Daugbjerg-Pedersen

Henrik Hedegaard Sørensen

Technical Sales Engineer

Forretningsudvikling indenfor Compliance & Product Testing hvor Force Technology er Danmarks største One-Stop-Shopping Test-hus, der kan tilbyde en komplet produkt validering og godkendelse af elektriske produkter. Kontakt mig for at høre mere om EMC, EMI, Wireless kommunikation, Cyber security, Elektrisk Safety og/eller Produkt reliability & materiale test.

Kontakt

Henrik Hedegaard Sørensen

Jannick Konge

Account Manager, Compliance & Product Testing

Jeg arbejder i vores kundecenteret i Hørsholm, som Account Manager - Compliance & Product Testing, hvor jeg sammen med kollegaer hjælper kunder med alt indenfor salg og kommunikation.

Kontakt

Jannick Konge

Morten Kjær Johansen

Team Lead - Product Compliance

Kontakt

Morten Kjær Johansen

keyboard_arrow_up