Micro Technic A/S

M 9838

Antal medarbejdere

51-100

Lokationer

Aarup, Danmark

Find os på

Micro Technic er en virksomhed med passion for digital kommunikation der muliggør videreformidling af den viden der skal til for mere bæredygtige valg.

Micro Technic gør dataindsamlingen enkel, så du kan træffe bæredygtige valg og optimere brugen af dine ressourcer.
Elektronik er i vores DNA, og i mere end 40 år har vi arbejdet med alle aspekter af IoT – også før begrebet IoT kom op.

Vores vision er at skabe en mere bæredygtig verden gennem smartere dataindsamlingsløsninger.
Vores mission er at gøre dataindsamlingen enkel – med smartere og simple IoT-løsninger.

Nøglen til at gøre din virksomhed mere bæredygtig er indsigt. Derfor sigter vi mod at transformere data til værdifuld viden, der giver dig mulighed for at få indflydelse.

Vi kan hjælpe dig fra start til slut på din IoT-rejse. Vi giver vejledning og rådgivning om, hvor og hvordan man begynder at integrere IoT-løsninger. Vores ingeniører hjælper med at forme idéerne til et færdigt produkt, som vores produktionsafdeling skal fremstille. Sammen kan vi designe skræddersyede indbyggede IoT-løsninger, der passer til dine specifikke behov.

Mød os

Keld Ravnmark

SBU manager, EMS

Keld har mere end 25 års erfaring inden for elektronikindustrien. Han kan hjælpe, hvad enten det er projekter der involverer R&D-aktiviteter eller produktionskapacitet.

Kontakt

Keld Ravnmark

Jakob Skovgaard

Director of sales, IoT

Jakob er vores Director of Sales, hvor hans fokus ligger ved vores IoT-løsninger. Han har stor ekspertise inden for driftsoptimering og effektivisering af virksomhedens performance, og kan hjælpe med at finde unikke løsninger til vores kunder.

Kontakt

Jakob Skovgaard

Anders Qvistgaard Sørensen

R&D Manager

Anders er den vigtigste teknologiske arkitekt for vores IoT løsninger, Skylark. Han besidder stærk knowhow om hardwareløsninger og design-til-fremstilling projekter. Han er desuden opfinder og vært for vores Engineering Campfire events.

Kontakt

Anders Qvistgaard Sørensen

Linda Drud Søgaard

Supply Chain & Marketing Coordinator

Linda er det primære kontaktpunkt for forespørgsler og status vedrørende levering og behandling af kundeordrer og projekter. Derudover er Linda ansvarlig for alle marketingaktiviteter og har en ledende rolle inden for bæredygtighed.

Kontakt

Linda Drud Søgaard

Produkter fra Micro Technic A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra EOT.

keyboard_arrow_up