Techon7

M 9548

Lokationer

Vejle, Danmark

Find os på

TECHON7 – når viden gør en forskel

TECHON7 leverer løsninger indenfor Display og touch samt embedded boards til integration for professionelle brugere. Vi rådgiver om design med udgangspunkt i markedet og i produktet for at sikre, at den tekniske og den kommercielle side er optimeret i vores kunders projekter. Vi er specialister med mange års erfaring indenfor industrielle komponenter og elektronikmarkedet. Med vores solide tekniske viden og vores kompetencer indenfor hardware og industrielle applikationer står vi til din rådighed, når vores kunder skal finde de rigtige og langtidsholdbare løsninger og komponenter til deres projekter. Sammen med vores partnere tilbyder den nyeste viden helt ned i den mindste detalje med fokus på hurtig adgang til markedet baseret på readymade-løsninger.
TECHON7's integrationscenter i Vejle giver vores kunder adgang til teknologi-, videns- og evalueringsplatforme, der sætter dem i stand til effektivt at nå deres mål i deres projekter. I vores integrationscenter tilbyder vi vores kunder nem adgang til udvikling af udvikling, prototyper og produktion. Vores produktion er ISO9001:2015-certificeret og omfatter både ESD-sikret område samt Clean Bench til touch integration. Produktionen er certificeret til fremstilling af Automotive produkter med E-mark.
TECHON7 har et stort netværk af leverandører og partnere i hele Verden, hvilket sætter os i stand til at håndtere både udvikling, indkøb og produktion.
Vi glæder os til at byde jer velkommen på EOT i Herning fra den 9 – 11 maj 2023 på stand nr. 9548.

Mød os

Lars Nordberg-Hansen

Forretningsdirektør

Lars Nordberg-Hansen er forretningsdirektør i Techon7 og har ansvaret for den generelle teknologiske udvikling og har fingeren på pulsen. Mød ham på EOT 2023.

Kontakt

Lars Nordberg-Hansen

Henrik Børgesen

Business Manger Advanced Components

Henrik Børgesen er Business Manager for Techon7 Advanced Components og har ansvaret for alle vores kundeprojekter. Mød Henrik på EOT 2023.

Kontakt

Henrik Børgesen

Artikler skrevet af Techon7


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra EOT.

keyboard_arrow_up