FORCE Technology

M 9830

Antal medarbejdere

100+

Lokationer

Brøndby, Danmark

Vejen, Danmark

Aarhus, Danmark

Find os på

FORCE Technology hjælper virksomheder med at blive teknologiske og bæredygtige frontløbere til gavn for samfundet.

FORCE Technology er en teknologisk rådgivnings- og servicevirksomhed, der arbejder for at skabe positiv teknologisk forandring og gøre verden mere bæredygtig og sikker.

Vi har siden 1940 hjulpet virksomheder gennem store teknologiske transformationer: Fra nitter til svejsning. Fra olieeventyr til vindmøller. Fra analogt til digitalt. Og vi er fortsat med til at definere den teknologiske fremtid.

Tusindvis af kunder betror os årligt deres produkter, materialer, strukturer, største potentialer eller værste udfordringer, fordi vi skaber tryghed og værdi baseret på uvildighed, fortrolighed og viden.

Vi møder kunderne gennem on-site inspektion, måling og dataopsamling. Vi stiller vores omfattende og unikke infrastruktur af faciliteter og laboratorier til test, kalibrering og analyse til rådighed for dem. Og vi leverer produkter, komponenter og sensorsystemer samt specialistrådgivning og træning til dem.

Som almennyttig virksomhed er vi til for andre, og det er vores pligt at gå forrest og hjælpe danske virksomheder med at blive teknologiske og bæredygtige frontløbere. Det gør vi bl.a. gennem forskning og formidling af ny viden og teknologi. Og det er også derfor, hele vores overskud bliver geninvesteret i virksomheden til gavn for samfundet.

Som et af de store GTS-institutter i Danmark er vi samtidig en vigtig del af rygraden i det danske innovationssystem. Gennem vores bidrag til den teknologiske udvikling er vi med til at skabe vækst og velstand og gøre en konkret positiv forskel for mennesker, for virksomheder og for samfundet som helhed.

Mød os

Henrik Daugbjerg-Pedersen

Director, Product and Compliance Testing, Sales

Ansvarlig for salgs og marketings aktiviteterne i forretningsenheden Compliance & Product Testing, som er en af 8 forretningsenheder i FORCE Technology. Fokusområder er: EMC, El-Sikkerhed, Cybersecurity, Miljøtests, Certificering, Audiologi

Kontakt

Henrik Daugbjerg-Pedersen

Henrik Hedegaard Sørensen

Technical Sales Engineer

Forretningsudvikling indenfor Compliance & Product Testing hvor Force Technology er Danmarks største One-Stop-Shopping Test-hus, der kan tilbyde en komplet produkt validering og godkendelse af elektriske produkter. Kontakt mig for at høre mere om EMC, EMI, Wireless kommunikation, Cyber security, Elektrisk Safety og/eller Produkt reliability & materiale test.

Kontakt

Henrik Hedegaard Sørensen

Jannick Konge

Account Manager, Compliance & Product Testing

Jeg arbejder i vores kundecenteret i Hørsholm, som Account Manager - Compliance & Product Testing, hvor jeg sammen med kollegaer hjælper kunder med alt indenfor salg og kommunikation.

Kontakt

Jannick Konge

Morten Kjær Johansen

Team Lead - Product Compliance

Kontakt

Morten Kjær Johansen

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra EOT.

keyboard_arrow_up