Deltag i Workshops

Workshops

Glæd dig til at opleve et bredt udvalg af workshops på EOT, hvor du får rig mulighed for at fordybe dig, udbygge dine faglige kompetencer inden for højaktuelle emner og få konkret viden med hjem.  

Programmet for workshops vil løbende blive opdateret og der tages forbehold for ændringer.

Spændende workshop fra EOT-messen 2021

Programoversigt, onsdag 10. maj

Få et overblik over hvilke workshops du kan deltage i på EOT onsdag 10. maj 2023. 

Sted: Workshop Area 2

<strong>Kl. 11:00 – 12:15 - #250 - Digital forretningsudvikling i praksis: understøt strategien og sæt en klar retning</strong>

Christina Karina Bang, Business Developer og Rasmus Skov, Global Business Development Manager fra Dansk IngeniørService A/S 

Når virksomheder udforsker det digitale potentiale, åbner det op for en lang række nye muligheder og udfordringer. En af de største udfordringer er at sikre at aktiviteterne understøtter strategien og følger den samme overordnede retning, så markedet oplever en stærk og sammenhængende portefølje.
Flere virksomheder begynder deres digitale rejse, ved at identificere potentialer bredt i forretningen – det har også mange fordele, men kommer med risikoen for mange små initiativer som stikker i for mange forskellige retninger. Med udgangspunkt i strategien og markedet, kan man med fordel definere en ledestjerne for alle digitale aktiviteter, som sikrer at de enkelte projekter kan navigere selvstændigt, ligesom det er et stærkt værktøj til at sikre at hele den interne værdikæde er klar til at supportere produktet/servicen.

Gennem case baseret hands-on øvelser giver vi deltagerne en introduktion til værktøjer, som kan bidrage til højere succesrate for digitale markedsrettede initiativer.
Workshoppen gennemføres med en hurtig introduktion, hvorefter deltagerne selv arbejder med værktøjerne ud fra forberedte cases. Undervejs vil der være mulighed for sparring og spørgsmål.

<strong>Kl. 14:00 – 15:15 - #251 - Fokuseret Digital Forretningsudvikling</strong>

Christina Karina Bang, Business Developer og Rasmus Skov, Global Business Development Manager fra Dansk IngeniørService A/S 

Øg chancerne for at identificere den stærke value proposition – som enkeltvirksomhed eller sammen med andre.
Mange virksomheder anerkender behovet for at begynde deres digitale rejse, men ved måske ikke hvor de skal begynde. Mange virksomheder har oplevet at deres aktiviteter ikke har leveret som forventet. Faktisk fejler syv ud af 10 digitaliserings’ projekter* – ofte fordi digitalisering bliver målet, nærmere end midlet.
Digitalisering giver virksomheder mulighed for at ændre deres eksisterende forretningsmodeller mens det omkringliggende øko-system kan udforskes, og værdiskabende samarbejdsmuligheder kan realiseres. Digital værdiskabelse giver ofte anledning til bredere value propositions for personas hos kunderne, som man ofte kun har begrænset kendskab til.
Gennem struktureret forretningsudvikling giver vi deltagerne en introduktion til værktøjer, som øger sandsynligheden for at være blandt dem som lykkes!
Vi gennemgår udvalgte værktøjer, som kan hjælpe deltagerne til at træffe de rigtige valg i forbindelse med digital forretningsudvikling.

Workshoppen gennemføres med en hurtig introduktion, hvorefter deltagerne selv arbejder med værktøjerne ud fra forberedte cases. Undervejs vil der være mulighed for sparring og spørgsmål.
*iflg. Forbes artikel fra 2019

Programoversigt, torsdag 11. maj

Få et overblik over hvilke workshops du kan deltage i på EOT torsdag d. 11. maj 2023. 

Sted: Workshop Area 2

Lasse Langelund Pedersen, Global Sales Manager, Seritronic

En introduktions-workshop for virksomheder der arbejder med HMIer og gerne vil arbejde mere målrettet med user experience design.
Vi fokuserer på trends inden for HMI-design og user interfaces, med udgangspunkt i vores erfaringer og konkrete kundecases.
Under workshoppen får du et første overblik over mulighederne og fordelene af at arbejde med user experience design og hvordan du kan komme i gang med en professional UX set-up.

ESP workshop fra messen i 2021

keyboard_arrow_up