6 gode grunde til at 
udstille på EOT

Der er mange gode grunde til at udstille på EOT
– vi har samlet 6 af dem her:

Få et tilbud på en stand

 • 1

  Styrk dit brand

  EOT er elektronik- og teknologibranchens professionelle mødested, hvorfor det er det oplagte sted at promovere dit brand og fremvise dine produkter og ydelser til såvel nye som eksisterende kunder inden for branchen.

 • 2

  Investér i dine relationer

  Gode relationer kræver en indsats og ressourcer. På EOT er der tid og plads til at skabe værdifulde relationer til indkøbere, udviklere, beslutningstagere og fagfolk fra en bred vifte af brancher, som kan vise sig at være din næste kunde eller samarbejdspartner.

 • 3

  Udvid din horisont

  Vidensdeling er en af grundprincipperne bag EOT, derfor kan du opleve et stærkt fagligt konferenceprogram, der udfordrer status quo og giver besøgende og udstillere et indblik i fremtidens teknologier samt stof til eftertanke.

 • 4

  Styrk salget

  90% af udstillerne på EOT 2021 forventede at modtage ordrer på baggrund af deres deltagelse. EOT er elektronik- og teknologibranchens ideelle mødested til at fremvise dine produkter, netværke med eksisterende og potentielle kunder samt hente ny viden fra faglige konferencer og workshops.

 • 5

  Optimér din tid

  Nemt, effektivt og med alt inkluderet. Som udstiller på EOT får du en indflytningsklar stand, det betyder du ikke skal bruge tid på design af standen samt opbygning og nedbrydning – men kan koncentrere dig om det er der vigtigt.

 • 6

  Oplev et unikt cateringkoncept

  EOT’s cateringkoncept byder på lækker forplejning med mad og drikke for både udstillere og besøgende hele dagen – morgen, middag og eftermiddag. Konceptet danner optimale rammer for at netværke med dine eksisterende og potentielle kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Indflytningsklare stande

På EOT hjælper vi dig med at holde fokus på det vigtigste ved en messedeltagelse: Netværk, relationer og varme leads. Din tid er bedst brugt på dine kunder. Derfor sørger vi for, at din stand er stillet op og indflytningsklar når du kommer samt vi tager den ned igen. 

Uafhængig af standstørrelse står vi klar til at guide jer hele vejen igennem processen, så vi finder det rigtige design, der passer til netop jeres virksomhed.

Se standeksempler & priser

Udstillere skaffer leads på EOT

Mød 3 udstillere
 - "Derfor er EOT vigtig for os"!

Se udstillere fra tidligere her

”Alle der besøger EOT er potentielle kunder…
Relationer er omdrejningspunktet og de skabes bedst med det personlige møde – og EOT er netop elektronikbranchen og relaterede branchers mødested. Vi ønsker ikke at være en netbutik, men en samarbejdspartner og en rådgiver der sammen med vores kunder finder den rette testløsning. Vi går aldrig tomhændede hjem…”

- Tommi Sørensen, Sales Manager, Gomeasure

CORE-emt A/S logo


”Ud over en lang række nye kundeemner, fik vi en stor ordre der mere end dækkede hele udstillingen…
Kvaliteten af de besøgende på EOT er overraskende høj. Her kommer de besøgende med et formål og den afslappende stemning, intime atmosfære og den lækre forplejning – sikrer at de bliver på messen i lang tid. Når vi møder kunderne personligt, giver det god mulighed for at gå i dybden med projekterne, og sammen finde de rigtige løsninger.”

- Jeff Mankvard, Nordic Sales Director, Texim Europe

Prevas A/S logo


”Konferencerne har nogle super gode spor, hvor der drøftes teknologi ud fra et samfundsmæssigt perspektiv …
Desuden er EOT en super velorganiseret messe som kræver begrænset forberedelse, uanset om du er udstiller eller besøgende. EOT er et super godt mix med traditionel udstilling samt konferencer af meget høj kvalitet.

På messen fik vi mulighed for at tale med både kendte kunder, nye potentielle kunder, venner af huset, tidligere kollegaer og helt generelt at blive opdateret på branchen – alt sammen uden spildtid.”

- Torben Drejer, VP & Partner, ETK EMS Group A/S

Würth Elektronik logo

Symbol for at EOT er lig med konference, udstilling og netværk

Kontakt os

Har du spørgsmål til standbooking eller messen generelt, er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Få et tilbud på en stand

Vi sidder klar til at tage en uforpligtende snak om dine muligheder for at udstille på EOT.

Få et tilbud på en stand

keyboard_arrow_up