Artikel

Aalborg-virksomhed nomineret til prestigefyldt pris

arrow_backTil oversigten

2. maj 2023

Xtellio/Xtel Wireless fra Aalborg er sammen med to andre virksomheder nomineret til årets IoT-pris. Vinderen kåres på årets udgave af EOT - Electronics of Tomorrow-messen, der finder sted i MCH Messecenter Herning 9.-11. maj 2023.

Under den nært forestående EOT - Electronics of Tomorrow-messe, bliver det afsløret, hvem der har lavet årets bedste IoT-løsning. Tre virksomheder er i spil, og det gælder blandt andet Aalborg-virksomheden Xtellio/Xtel Wireless, der er nomineret for løsningen Xtellio. Læs mere på https://www.xtellio.com/.

De øvrige nominerede virksomheder er IoT Fabrikken fra Roskilde og EG Danmark, der har afdelinger over hele landet.

Årets IoT-pris skal være med til at fremhæve et centralt område i den digitale udvikling af vores samfund og virksomheder. Her er IoT-løsninger en af grundstenene i forhold til den digitale transformation, da de er grundlaget for at øge velfærden, bæredygtigheden og livskvaliteten i samfund og virksomheder.

Dommerne bag kåringen af årets IoT-pris er IoT Community Lead ved Nordic IoT Centre Camilla Føns Mortensen, branchedirektør i DI Digital Rikke Hougaard Zeberg, specialkonsulent i Digitalisering og Teknologi, KL, Søren Nørgaard Madsen, lektor ved Institut for Forretningsudvikling og Teknologi på Aarhus Universitet Mirko Presser og journalist på Ingeniøren med speciale i digitale teknologier Laurids Hovgaard.

Bag prisen står Nordic IoT Centre, der drives af de to GTS-virksomheder FORCE Technology og Alexandra Instituttet, i samarbejde med DigitalLead, DI Digital og Ingeniøren.

EOT - Electronics of Tomorrow finder sted i MCH Messecenter Herning 9.-11. maj 2023, og vinderen af årets IoT-pris findes 10. maj.

Flere artikler fra EOT - Electronics of Tomorrow

keyboard_arrow_up