Artikel

Programmerbar stepmotorstyring

arrow_backTil oversigten

18. april 2023 | Gearcentralen Micmotor

Efter mange år med agenturer på førende internationale brands inden for elmotorer, gear og styringer tilbyder vi nu også vores helt egen GCM Stepmotorstyring med konfigurerbare i/o.

GCM Stepmotorstyringen er programmerbar, og er til dig der ønsker en fleksibel, konfigurerbar og omkostningseffektiv løsning til dit projekt eller din applikation.

Vi tilbyder tilpasning af hastighed, acceleration, position og kontrol med i/o. Det betyder, at GCM Stepmotorstyringen kan tilpasses lige netop dine behov og ønsker. Du får dermed en plug & play løsning der er klar til brug med det samme.

Tilpas stepmotorstyringen med:

- 4 digital kontrol i/o
- 3 analog input
- 2 interrupt konfigurerbare input

GCM Stepmotorstyringen er bipolar med microstepping op til 1/16 og har en driftsspænding på 12 VDC til 30 VDC, der garanterer tilpasning til mange motortyper. Motorstyringen tillader et stepper output på max 2A pr. fase.

Styringen er også udviklet med henblik på levering af et kosteffektivt produkt til større serieproduktioner.

Du kan læse mere om vores GCM stepmotorstyring på www.gearcentralen.dk/produkter/stepmotorstyringer, hvor du også finder et datablad med en oversigt over styringens andre specifikationer.

Artikel er skrevet af:

Gearcentralen Micmotor

GCM – Gearcentralen Micmotor A/S er en ingeniør-, udviklings-, produktions- og handelsvirksomhed med mere end 35 års erfaring inden for udvikling, design og produktion af kundespecifikke mekatronikløsninger med elmotorer, gear og styringer.

GCM A/S blev grundlagt i 1986 i Sønderborg, hvor vi også befinder os i dag med hovedkontor, udviklingsafdeling, lagerfaciliteter og værksted. Vi har et stort sortiment af standardprodukter fra vores mange agenturer, men vores ekspertise går især på at levere og producere kundetilpassede løsninger og deltage i udviklingsprojekter, hvor der tages udgangspu

Se profil
keyboard_arrow_up