Artikel

Vandopløseligt supportmateriale til PolyJet

arrow_backTil oversigten

28. marts 2023 | Protech Danmark ApS

Stratasys har lanceret et nyt unikt supportmateriale til to af deres PolyJet 3D-printere. Supportmaterialet opløses enkelt i rent postevand, hvilket reducerer efterbehandlingstiden betydeligt.

Stratasys har lanceret et nyt revolutionerende supportmateriale til Stratasys J35 Pro, og Stratasys J55 Prime. WSS150 opløses i postevand eller en opvaskemaskine, uden brug af kemikalier. Materialet er særligt anvendeligt, hvor manuel afrensning kan få skrøbelige dele til at gå i stykker.

➤ Første vandopløselige supportmateriale til PolyJet
➤ Super enkelt, intet manuelt arbejde krævet
➤ Undgå at beskadige emner med sarte detaljer
➤ Spar investering af dyrt efterbehandlingsudstyr

Giver større designfrihed

Med WSS150 får konstruktører og designere større designfrihed når det kommer til detaljerede og komplekse detaljer, uden at bekymre som om hvordan supportmaterialet skal fjernes. WSS150 egner sig også til produktion af større volumener da flere emner kan rengøres samtidigt, i modsætning til at skulle efterbehandle emner enkeltvis.

Opløs i postevand eller en almindelig opvaskemaskine

For at fjerne supportmaterialet kan emner blot placeres i postevand, alternativt kan de placeres i en konventionel eller professionel opvaskemaskine for kortere opløsningstid. Med WSS150 kan brugere af J35 og J55 nu nemt supplere 3D-print i deres arbejdsprocesser, uden behov for dyre eller besværlige efterbehandlingssystemer.

Artikel er skrevet af:

Protech Danmark ApS

Din partner indenfor additiv fremstilling – siden 1993

Protech har været med til opbygningen af det nordiske 3D-printmarked siden starten af 90’erne. Med et loyalt og kompetent personale har Protech skabt stor tillid blandt sine kunder. Årsagen til kundeengagementet kommer fra Protech’s tre vigtigste kendetegn: support, uddannelse og hurtige materialeleveringer.

Protech hjælper kunder med at få succes ved at dele sine viden og mange års erfaring i branchen.

Se profil
keyboard_arrow_up