EKTOS A/S

Antal medarbejdere

100+

Lokationer

Viborg, Denmark

Struer and Hvidovre, Denmark

Ivano Frankivsk, Ukraine

Find os på

EKTOS leverer avancerede ydelser inden for udvikling af elektronikhardware og -software samt test, godkendelse og fremstilling af elektronik. Vi kan stå for hele processen fra den indledende produktspecifikation, udviklingsfasen, test og godkendelse, indkøb, produktion og levering til kunden.

Vores udviklingsdivision er placeret i Ukraine og Danmark, og vi råder over to DANAK-akkrediterede testlaboratorier i Struer og København. Vores fleksible EMS-division er eksperter i opbygning, dokumentation og fremstilling af elektronik ved hjælpe af gænge processer for forskellige teknologier såsom THD, SMD, test, montering, box-build og forsendelse.
Vore kunde kan vælge nogle af de ønskede serviceydelser eller hele pakken.

Vi betjener pt. mere end 250 aktive kunder og får årligt 30-40 nye projekter fra såvel store firmaer som SMVer af forskellige slags. EKTOS har 50 erfarne elektronikudviklere inden for hardware, software og test, og vi har korte reaktions- og opstartstider ved nye samarbejder. Vi fører dine ideer ud i livet, hurtigt og effektivt og på højt teknisk niveau.

Mød os

Niels Martin Jørgensen

Managing Director, Owner

Kontakt

Niels Martin Jørgensen

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra EOT.

keyboard_arrow_up