Future Electronics A/S

M 9730

Antal medarbejdere

100+

Lokationer

Vejle, Danmark

Find os på

Vores mission er det, der driver os til konstant at forbedre os. Siden dag ét i 1968 har vi revolutioneret verden af elektroniske komponenters distribution takket være den tankegang. Det har altid handlet om vores kunder.
Hver eneste af vores 5.500+ medarbejdere på verdensplan kommer på arbejde hver dag og omfavner vores mission.
Future Electronics stærke globale tilstedeværelse og succes er etableret gennem forsyningskædeløsninger i verdensklasse, markedsintelligens, ingeniørekspertise, et dedikeret salgsteam kun et klik eller opkald væk, og de innovative produkter til at bringe produktideer ud i livet.
Med europæisk hovedkvarter i London gør vores team Future Electronics til en af de mest velrenommerede virksomheder i branchen.

Vores verden ændrer sig konstant. Teknologien fortsætter med at udvikle sig. Designkravene er mere komplekse. Future Electronics anerkender vigtigheden af at være din værdsatte ingeniørpartner hvert skridt på vejen.

Vi er unikt positioneret i branchen til at tilbyde forsyningssikkerhed på mange måder. Hvordan gør vi det? Det er simpelt. Vi har investeret i vores kundebase gennem prisvindende kundeservice og skræddersyede programmer for at imødekomme dine behov.

At få dig til at lykkes er vores sag. Få de produkter, du har brug for, når du har brug for dem, ledet af vores tre strategisk placerede, automatiserede distributionscentre og en intuitiv e-handelsplatform, alt sammen på én it-infrastruktur. Dette muliggør forsendelse samme dag, sene skæringstider, strenge kvalitetsstandarder og præcision.

Artikler skrevet af Future Electronics A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra EOT.

keyboard_arrow_up