Nordes Sp z o.o.

M 9834

Antal medarbejdere

51-100

Lokationer

Wroclaw, Poland

Copenhagen, Denmark

Find os på

Nordes sp. z o.o. har arbejdet på EMS-markedet i over et årti og er en af ​​de førende polske virksomheder inden for elektronikfremstilling. Fra små nicheprodukter til store serieprodukter tilbyder Nordes en kompleks tilgang til alle typer projekter. Ved at samarbejde med Nordes kan du forvente kontinuerlig support, rådgivning og rettidig levering af varer og tjenester. Se denne videopræsentation for at lære mere om Nordes: https://www.youtube.com/@nordesems og kom og besøg vores stand 9834 på EOT.

Mød os

Kim Engmark

Country Manager: Denmark

Kim - Country Manager: Danmark - over 20 års erhvervserfaring i EMS-sektoren; hos Nordes siden januar 2023. Kim opererer hovedsageligt på det skandinaviske marked, men hjælper dig mere end gerne uanset din virksomheds oprindelse.

Kontakt

Kim Engmark

Bartosz Barganski

Head of International Sales Department

Bartosz - Leder af International Sales Department - drevet go-getter, der altid leder efter nye udfordringer; hos Nordes varetager Bartosz internationalt salg samt det daglige arbejde for andre medlemmer af det internationale salgsteam. Med Bartosz bliver umuligt muligt med et øjeblik.

Kontakt

Bartosz Barganski

Anna Zurek

Marketing Specialist

Anna - marketingspecialist hos Nordes sp. z o.o - motiveret, ambitiøs og kreativ; er ansvarlig for at lave indhold til Nordes' sociale medier, promotion, gadgets, messer med mere. Hun er altid villig til at hjælpe. Hun kender Nordes ud og ind og vil helt sikkert svare på alle turspørgsmål.

Kontakt

Anna Zurek

Monika Kubatek

International Sales Assistant

Monika - International Sales Assistant - højre hånd af International Sales Department; driftsdokumentation, håndtering af daglig kommunikation med kunder og andre teammedlemmer samt support af andre teams. Ved spørgsmål vedrørende produkter og ydelser, tilbud, bestillinger og lignende, tøv ikke med at kontakte Monika.

Kontakt

Monika Kubatek

Produkter fra Nordes Sp z o.o.


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra EOT.

keyboard_arrow_up