Simplewire

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

København K, Denmark

Find os på

Simplewire er fremtiden inden for opmærkning af elektriske installationer, der erstatter den gamle måde at bruge klistermærker og tags på. Med Simplewires patenterede løsning behøver du aldrig mere bruge fysiske tags eller labels på elinstallationer.

Med Simplewire bliver opmærkningen digitaliseret, og er derfor indlejret i installationen og kan læses overalt langs ledninger og kabler i stedet for kun at være tilgængelig, hvor etiketter er påsat.

Det er grunden til, at Simplewires digitale mærkningssystem er det bedste mærkningssystem i verden.

Men hvordan virker det?

Simplewires Routere overfører ID'et fra dine sikringer til alt alle elektriske installationer forbundet med denne.

Det betyder, at du har den mest nøjagtige kilde til identifikation på ethvert sted i en bygning, i hele ledningslængden, ved forgreningspunkter og ved enhver type afslutning, f.eks. fatninger eller stikkontakter.

Vores digitale system er hurtigt og nemt at sætte op og kan eftermonteres på alle tavler.

Hvordan installere jeg det?

Simplewire installeres på hver sikring, hvorefter de tilsluttes til en hoved controller via buskabel, og så er systemet klart til at bruge.

Når først systemet er installeret i eltavlen, kan vores scanner i lommestørrelse scanne enhver del af installationen og få det nøjagtige afbryder-ID, som det er forbundet med, uden risiko for fejl.

Mød os

Sasha Steinbock Beck

CEO

Kontakt

Sasha Steinbock Beck

Peter Tune

CCO

Kontakt

Peter Tune

Dennis True

CTO

Kontakt

Dennis True

Produkter fra Simplewire


Artikler skrevet af Simplewire


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra EOT.

keyboard_arrow_up