starti.app

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Hadsten, Danmark

Find os på

Få endnu mere tilfredse kunder ved at tilbyde jeres webbaserede løsning som en app! Med en app kan jeres kunder nemt og hurtigt tilgå jeres system - lige meget hvor og hvornår.

Mød os

Niels Ladegaard Beck

CEO

Fascinationen af ny teknologi og de muligheder der er for optimering og værdiskabelse gennem anvendelse af denne, er den primære drivkraft i min dagligdag. Jeg elsker at støde hovedet mod udfordringer, som kan løses ved anvendelse af de nyeste teknologier og derigennem hjælpe andre til at få en lettere dagligdag. Jeg er passioneret softwareudvikler og har mange års erfaring i at udvikle IT-systemer. Siden 2010 har jeg arbejdet med apps, hvilket har givet mig et solidt fundament for at udvikle konceptet bag starti.app, som jeg er founder af og direktør i.

Kontakt

Niels Ladegaard Beck

Mathias Tørnes Pedersen

Udvikler

Jeg er en ung og energisk softwareudvikler, som har lavet bølger i branchen i de sidste fem år. Jeg udvikler bl.a. apps og har en passion for at omsætte ideer til færdige produkter. Jeg brænder for at løse problemer, der gavner almindelige mennesker, med et digitalt produkt. At skabe vækst og innovation er en stor drivkraft for mig, og det kræver, at man holder sig opdateret på de nyeste tendenser.

Kontakt

Mathias Tørnes Pedersen

Lise Dencker Beck

Sælger

En del af et stærkt team, der laver apps og IT-løsninger med fokus på tillid, ordentlighed og samarbejde.

Kontakt

Lise Dencker Beck

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra EOT.

keyboard_arrow_up