Artikel

Den rigtige pris for det rigtige batteri

arrow_backTil oversigten

28. marts 2023 | Celltech A/S

Totalomkostninger er summen af omkostninger ved anskaffelse af et batteri samt omkostninger til brug af batteriet i brugsperioden. Også bedre kendt som TCO (Total Cost of Ownership).
Fokus på TCO bliver større i takt med ønsket om en bæredygtig virksomheds profil med “grønne” produkter.

For at opnå den bedst mulige TCO, skal man kunne skrue på flere forskellige parametre knapper:

Leverandør uafhængig:
Vi har valgt at være uafhængig, fordi vi mener at det er en del af grundlaget for at tilbyde den bedste batteriløsning, teknisk og kommercielt.

Test data:
Meget batteri-data samlet igennem mange års erfaring og specificerede tests af cycle, temperatur performance, stres etc. Disse testresultater kan vi kombinere med kunders brugsmønstre og dermed beregne realistisk forventet livs cyklus og TCO.

At købe et batteri til laveste pris er let, men at købe det bedst egnede produkt teknisk og kommercielt, er ikke så let.
Med årelang erfaring og store mængder batteri informationer til rådighed, guider vi vores kunder igennem den komplekse verden af batterier, certificering mv.

Besøg os på stand M 9568 og få en uforpligtende snak om batterier...

Flere artikler fra Celltech A/S

Artikel er skrevet af:

Celltech A/S

Celltech Gruppen er den førende leverandør af batterier i Norden.

Batterier til Medical, forbruger elektronik, industrielle produkter, hvor IoT og elektrificering er blandt vores drivere.

Siden 1984 har Celltech leveret standard batterier samt udviklet og produceret OEM batteriløsninger. Med seks nordiske salgskontorer placeret i Danmark, Sverige, Finland og Norge , samt England, Tyskland og to internationale salgskontorer, har Celltech Gruppen lokal tilstedeværelse og global rækkevidde som sikrer et partner set-up til hver enkelt kundes behov.

Celltech Gruppen samarbejder med anerken

Se profil
keyboard_arrow_up