Celltech A/S

M 9568

Lokationer

Værløse, Danmark

Århus, Danmark

Find os på

Celltech Gruppen er den førende leverandør af batterier i Norden.

Batterier til Medical, forbruger elektronik, industrielle produkter, hvor IoT og elektrificering er blandt vores drivere.

Siden 1984 har Celltech leveret standard batterier samt udviklet og produceret OEM batteriløsninger. Med seks nordiske salgskontorer placeret i Danmark, Sverige, Finland og Norge , samt England, Tyskland og to internationale salgskontorer, har Celltech Gruppen lokal tilstedeværelse og global rækkevidde som sikrer et partner set-up til hver enkelt kundes behov.

Celltech Gruppen samarbejder med anerkendte producenter og er derfor ikke låst til ét specifikt brand. Denne uafhængighed og fleksibilitet, sikrer at vi leverer den bedste batteriløsning til ethvert kundebehov, både teknisk og kommercielt. Fra lagre i alle nordiske lande, tilbydes dag-til-dag-levering og med logistisk HUB i Hong Kong kan vi levere Worldwide.

Med R&D afdelinger i Sverige, Finland, Tyskland og Kina bistår vi i design fasen (mekanisk og elektrisk) og hurtig levering af prototyper. In-house test (Klima, funktion, EMC, Transport etc.) sikrer batteriløsningen får de korrekte godkendelser i henhold til behov, krav og marked.

Vores batteriløsninger produceres på vores egne fabrikker i Kina, Sverige, Finland eller Tyskland, hvilket giver os fuld kontrol over produktionen og mulighed for hurtig skalering hvis ønsket.

Vi er guiden igennem den komplekse verden af batterier, godkendelser og logistik.

Skal du optimere en eksisterende løsning eller udvikle en ny batteriløsning, så er du altid velkommen hos Celltech Gruppen.

Celltech A/S
The Power of  Change

Mød os

Kim Nylander Bech

Key Account Manager

Har mere end 2 årtiers erfaring Standard og Kunde designede batterier.

Kontakt

Kim Nylander Bech

Kristian Tønnes

Managing Director

Har mere end 2 årtiers erfaring Standard og Kunde designede batterier.

Kontakt

Kristian Tønnes

Produkter fra Celltech A/S


Artikler skrevet af Celltech A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra EOT.

keyboard_arrow_up