Artikel

Stik til automatiseret produktion

arrow_backTil oversigten

21. marts 2023 | Phoenix Contact A/S

Den nye Connexis crimpbaserede wire-to-board stikserie til kabelkonfektionering fra Phoenix Contact optimerer automatiseret produktion og sikrer hastighed og præcision i printkortforbindelser.

Et synligt mærke på stikket muliggør montage i din egen produktion eller i felten. Kunder kan vælge mellem mange varianter af individuelle mærker. For at udelukke fejltilslutning tilbyder Phoenix Contact kodede stik og grunddele. Der kan vælges op til tre kodninger.

Connexis programmet omfatter stik og grunddele med horisontal eller vertikal tilslutningsretning samt væggennemføringer. Det muliggør implementering af både komponenttilslutninger og stikforbindelser uden printkort med han- og hunstik. Crimpkontakterne fås til ledere fra AWG 28 til AWG 14. Med delinger på 2,5 mm; 3,81 mm; og 5,08 mm er stikkene fra D21, D31 og D32 programmet egnede til forskellige signal- og lavspændingsforsyninger.

Flere artikler fra Phoenix Contact A/S

Artikel er skrevet af:

Phoenix Contact A/S

PHOENIX CONTACT A/S er et datterselskab af PHOENIX CONTACT GmbH & Co. KG i Tyskland og er en af de markedsførende virksomheder i verden inden for elektronisk interface- og industriel automatiseringsteknik med mere end 22.000 medarbejdere i hele verden. Et netværk med 50 datterselskaber samt ca. 30 repræsentanter i Europa og oversøisk varetager det globale salg.

I Danmark beskæftiger PHOENIX CONTACT 30 medarbejdere på hovedkontoret i København og yderligere 12 på salgskontoret i Kolding. I København har vi foruden salgsafdeling, support og administration også vores eget værksted til bearbej

Se profil
keyboard_arrow_up