Artikel

Store udendørs huse til pålidelig drift af autonome enhedssystemer

arrow_backTil oversigten

21. marts 2023 | Phoenix Contact A/S

Udendørshusene i OCS-serien fra Phoenix Contact yder enestående beskyttelse af autonome enhedssystemer.

Selv i ekstreme miljøer beskytter de store huse pålideligt indersiden af de elektriske komponenter. Værdifuld elektronik beskyttes dermed permanent og sikkert mod fugt, varme, UV-stråler og mekanisk stress. Selv ikke strålevand trænger igennem. De certificerede huse af polykarbonat er lette og modstandsdygtige. De modstår endda kraftig mekanisk stress inden for et bredt temperaturområde. Hussystemet er godkendt til adskillige elektroniske systemer af internationale godkendelser.

Løsningerne i OCS-serien tilbyder en høj grad af fleksibilitet og kan dermed tilpasses individuelt og udvides med tilbehør.

Flere artikler fra Phoenix Contact A/S

Artikel er skrevet af:

Phoenix Contact A/S

PHOENIX CONTACT A/S er et datterselskab af PHOENIX CONTACT GmbH & Co. KG i Tyskland og er en af de markedsførende virksomheder i verden inden for elektronisk interface- og industriel automatiseringsteknik med mere end 22.000 medarbejdere i hele verden. Et netværk med 50 datterselskaber samt ca. 30 repræsentanter i Europa og oversøisk varetager det globale salg.

I Danmark beskæftiger PHOENIX CONTACT 30 medarbejdere på hovedkontoret i København og yderligere 12 på salgskontoret i Kolding. I København har vi foruden salgsafdeling, support og administration også vores eget værksted til bearbej

Se profil
keyboard_arrow_up