Artikel

SynFlex kan tilbyder kundetilpassede løsninger til elektronikindustrien

arrow_backTil oversigten

1. marts 2023 | SynFlex A/S

SynFlex deltager på EOT 2023 messen i Herning og sætter bl.a. fokus på støbemasser, som er særligt velegnet til indstøbning af elektronik og induktive komponenter.

Komponenter og viklinger i elektriske og elektroniske applikationer, har ikke kun brug for elektrisk isolering. De skal også være mekanisk forstærkede og være beskyttet mod aggressive miljøpåvirkninger over et bredt temperaturområde.

Støbemasser kan være løsningen på dette, mens de også beskytter mod kortslutninger og lysbuer, eliminerer lækageveje, dæmper vibrationer og reducerer støjemissioner. Derudover sørger støbemasser for termisk afledning, der reducerer komponentopvarmning, samtidig med at komponentens levetid øges.

SynFlex lagerfører støbemasser fra førende producenter, som Wevo Chemie, Axalta og Dolph's fra Von Roll.

Kom og se, hvad SynFlex kan tilbyde af kundetilpassede løsninger til elektronikindustrien. Stand M 9876.

- 2-komponent polyuretan støbermasser fra førende producenter.
- Folier til produktion af bl.a. frontfolier, serigrafi og brændselsceller.
- Bearbejdede materialer til elektrisk, termisk og mekanisk isolering.
- Elektrisk isolerende og industrielle tapes.

Artikel er skrevet af:

SynFlex A/S

SynFlex A/S er det danske datterselskab i SynFlex Group og har ansvaret for aktiviteterne i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland og UK.

Firmaet ligger i Værløse nord for København, hvor der lagerføres de mest gængse produkter til omgående levering. Her udføres der desuden kundespecificeret produktion.

Produktprogrammet består af SynFlex’s egne kerneprodukter, suppleret af øvrige vigtige specialprodukter til anvendelse indenfor elektronik- og elektromekanisk produktion og reparation.

SynFlex A/S beskæftiger ca. 10 ansatte, som har deres specialer indenfor salg, rådgivning, indkøb,

Se profil
keyboard_arrow_up