Memphis Electronic

M 9522

Antal medarbejdere

51-100

Lokationer

Frankfurt, Germany

Frederiksberg, Denmark

Find os på

MEMPHIS Electronic er en specialiseret distributør, der udelukkende fokuserer på memory IC’er til industrielle applikationer. Med over 18 producenter i vores sortiment har vi en af de bredeste porteføljer af DRAM- og Flash-komponenter og -moduler på markedet. Det der kendetegner MEMPHIS er, at vi tilbyder et partnerskab om at finde de hukommelsesprodukter, der passer til vores kunder. På et marked, der er så stærkt standardiseret, ligger differentieringen ofte ikke i selve produktet, men i det økosystem og de tjenester, som en producent tilbyder. I mere end 30 år har vi haft succes på markedet, fordi vi kender disse nuancer og kan hjælpe med at afbalancere tilgængelighed, langsigtet levering og pris, fordi ’We know Memory’.

Mød os

Lars Hansen

Regional Manager

Lars Hansen is the Regional Manager of specialist memory distributor MEMPHIS Electronic in the Nordic region. Lars has extensive experience in the semiconductor industry and a profound technical knowledge in embedded design. At MEMPHIS we want to understand the applications of our customers so we can help them find the best memory that meets their specific requirements over the entire product lifetime.

Kontakt

Lars Hansen

Artikler skrevet af Memphis Electronic


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra EOT.

keyboard_arrow_up