Artikel

1200W DC/AC inverter med indbygget UPS-funktion

arrow_backTil oversigten

24. april 2023 | Power Technic ApS

NTU-1200 er en pålidelig 1200W DC/AC inverter, fra MEAN WELL, med ægte sinus udgangsspænding (THD<3procent) og indbygget UPS-funktion (AC by-pass). Power Technic forhandler NTU-1200 der er beskyttet med konform belægning, som øger produktets levetid og bl.a. beskytter mod fugt, støv og anden forurening.
Serien føres med indgangsspændinger i 12VDC, 24VDC og 48 VDC. Den er egnet til brug i et bredt udvalg af applikationer, så som beboelse, marine, biler, camping ect. Udgangsspændingerne føres i 100-120VAC og 200-240VAC. Udgangen er egnet til TV, radio, oplader, PC/laptop, belysning, air kondition, elektromekanisk værktøj, kommunikations udstyr, strøm distributions kabinet, fabriks udstyr ect. Serien kan benyttes med bly-baseret-, samt litium-, batterier.
Nøglefunktionerne er et digitalt design med MCU-kontrol, en strømlinet pålidelig sikkerhedskontrol der hurtigt reagerer på miljømæssige forandringer, samt en blæser med lav akustisk støj. Endvidere har NTU-1200, 2000W peak power, indstillelig AC udgangsspænding/frekvens via DIP switch, power ON/OFF fjernbetjening.
Det er muligt at bruge IRC1, IRC2 eller IRC3 fjernbetjening (remote kontrol) og serien supporterer RS-232 kommunikation.
NTU-1200 tåler en omgivelsestemperatur der spænder fra -25°C til +70°C og har komplette beskyttelses funktioner.
Seriens indgang er beskyttet mod omvendt polaritet, alarm ved lav DC, nedlukning ved lav DC, samt overspænding. Seriens udgang er beskyttet mod overspænding, overtemperatur og kortslutning. Der tilbydes tre års garanti.

Kontakt Power Technic på 70 20 82 10 for mere information.

Flere artikler fra Power Technic ApS

Artikel er skrevet af:

Power Technic ApS

Power Technic er startet i 2010.
Vores medarbejdere har mange års erfaring med salg og rådgivning af strømforsyninger og relaterede produkter. Derfor har vores medarbejdere en bred og dybdegående viden, samt stor erfaring med teknologiske løsninger til bl.a. industri og teknisk produktion og kan derfor hjælpe med at finde frem til den rette løsning.

Power Technic er en niche distributør. Firmaets fokus er teknisk support og levering af strømforsyninger til dansk industri, med udgangspunkt i vores leverandørers brede produktsortiment af strømforsyninger.
Grundet vores direkte kontakt med

Se profil
keyboard_arrow_up