Power Technic ApS

Antal medarbejdere

6-10

Lokationer

Frederikssund, Danmark

Find os på

Power Technic er startet i 2010.
Vores medarbejdere har mange års erfaring med salg og rådgivning af strømforsyninger og relaterede produkter. Derfor har vores medarbejdere en bred og dybdegående viden, samt stor erfaring med teknologiske løsninger til bl.a. industri og teknisk produktion og kan derfor hjælpe med at finde frem til den rette løsning.

Power Technic er en niche distributør. Firmaets fokus er teknisk support og levering af strømforsyninger til dansk industri, med udgangspunkt i vores leverandørers brede produktsortiment af strømforsyninger.
Grundet vores direkte kontakt med vores leverandører er vi altid i stand til en hurtig tilbagemelding på tekniske spørgsmål, samt yde en optimal logistik og prissætning.

Power Technic er autoriseret MEAN WELL distributør i Danmark, derfor har vi direkte kontakt til MEAN WELL Taiwan.
Vi bestræber os på altid at have en lagerprofil der afspejler markedet. Vi har altid et stort lager af standard typer, f.eks. 24V til DIN skinne, men også et bredt udvalg af de mere specielle typer til f.eks. LED-belysning. Hvis varen mod forventning ikke er på lager kan vi hurtigt undersøge MEAN WELLs lager online og give en præcis leveringstid. Såfremt det haster har vi gennem vores samarbejde med andre MEAN WELL distributører også mulighed for at trække på deres lagre.

Artikler skrevet af Power Technic ApS


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra EOT.

keyboard_arrow_up