Artikel

8-kanals relæ-kontakt til KNX data sikkerhedssystem

arrow_backTil oversigten

28. februar 2023 | Power Technic ApS

Den nyeste KAA-8R-S er en forbedring af MEAN WELL´s tidligere model af KAA-8R. Power Technic forhandler KAA-8R-S, der nu supporterer KNX data sikkerhedsfunktion. Derved beskyttes KAA-8R-S mod manipulation. Enheden kan konfigureres med ETS 5.0 software.
Det kompakte design er en bred fire moduls-enhed der måler 72mm og kan monteres på en 35mm DIN-skinne i EIB/KNX-applikation. Forbindelsen til KNX-bus via bus-forbindelsesterminaler.
KAA-8R-S og KAA-8R er en 8-kanals relæ-kontakt, med ON/OFF-relæ. ON/OFF-relæet er især til at skifte ohm belastninger, kapacitive belastninger ved eksempelvis LED-drivere og induktive belastninger. Af de 8 relæer kan de 4 kan bruges til styring af motorer. Med denne funktion er det muligt at bruge produktet til flere forskellige installationer i moderne byggeri. Enheden behøver ikke anden strømforsyning.
Der tilbydes tre års garanti på KAA-8R-S.

Kontakt Power Technic på 70 20 82 10 for mere information.

Flere artikler fra Power Technic ApS

Artikel er skrevet af:

Power Technic ApS

Power Technic er startet i 2010.
Vores medarbejdere har mange års erfaring med salg og rådgivning af strømforsyninger og relaterede produkter. Derfor har vores medarbejdere en bred og dybdegående viden, samt stor erfaring med teknologiske løsninger til bl.a. industri og teknisk produktion og kan derfor hjælpe med at finde frem til den rette løsning.

Power Technic er en niche distributør. Firmaets fokus er teknisk support og levering af strømforsyninger til dansk industri, med udgangspunkt i vores leverandørers brede produktsortiment af strømforsyninger.
Grundet vores direkte kontakt med

Se profil
keyboard_arrow_up