Artikel

Den nye WAGO Compact Controller 100

arrow_backTil oversigten

17. marts 2023 | WAGO Denmark A/S

Maksimal ydeevne på minimal plads. Med Compact Controller 100 tilbyder WAGO nu en mindre controller med integrerede I/O, der er perfekt til mindre automationsløsninger.

Den nye controller gør det også muligt for WAGO at styrke sin automatiseringsportefølje nedstrøms for den gennemprøvede PFC200-serie.

Takket være sit kompakte design og hvori CPU’en har flere forskellige integrerede I/O, tilbyder den et komplet system for alle typer opgaver, og iht. DIN43880 kan den stadig monteres i en gruppetavle. I/O-delen er sammen med CPU’enheden anbragt i et kompakt kabinet, så den kræver ikke ekstra plads til yderligere komponenter.

Ledningsgrænsefladen er aftagelige via stik og giver fordele for installationen og letter udskiftning af enheden i tilfælde at breakdown. Compact Controller 100 kan frit programmeres i henhold til IEC 61131 med CODESYS V3. Omfattende IEC-biblioteker og makroer forenkler processen med at oprette applikationer. WAGOs kompakte controller bruger et Linux®-operativsystem i realtid og understøtter standard fieldbus-protokoller.

Se mere om vores produkter her: https://www.wago.com/dk/automation/plc-controllere

Flere artikler fra WAGO Denmark A/S

Artikel er skrevet af:

WAGO Denmark A/S

WAGO er markedsførende inden for skrueløs forbindelsesteknik baseret på fjederteknologi og er blandt de førende udbydere af forbindelsesmateriel og automationssystemer.

WAGO er repræsenteret i alle dele af den industrialiserede verden og beskæftiger omkring 8.600 medarbejdere fordelt på salgsselskaber, herunder Danmark, og produktionssteder globalt.

Vores brede produktsortiment strækker sig over rækkeklemmer, stikforbindelser, printklemmer, elektronikmoduler og I/O-bussystemer, der hver især giver kunderne inden for industriautomation og bygningsinstallation store fordele.

Se profil
keyboard_arrow_up