Artikel

En perfekt låsetype til store konnektorer

arrow_backTil oversigten

31. juli 2023 | ODU Denmark ApS

Når større konnektorer skal til- eller afkobles manuelt, kræver det ofte to hænder og en vis styrke. Jo hyppigere konnektoren skal til- og afkobles, jo større er problemet, både i forhold til ergonomi og sikkerhed.

Den ergonomiske ODU-MAC® spindel-/drejelås kan gøre en stor forskel for brugeren. Låsemekanismen kan nemlig betjenes med én hånd, og der skal ikke bruges særligt meget kraft.

Sikkerheden er også i top, for brugeren ikke er i tvivl om, hvornår konnektoren er låst. Låsen giver nemlig et højt og mærkbart ”klik”.

De indbyggede styrestifter sikrer, at konnektoren mates korrekt, uden at man risikerer at beskadige kontakterne.

Drejelåsen udgør et selvstændigt modul i konnektoren og kan udskiftes, hvis de specificerede 10.000 matings ikke rækker.

Se, hvordan spindellåsen virker: https://vimeo.com/838690063

Flere artikler fra ODU Denmark ApS

Artikel er skrevet af:

ODU Denmark ApS

Global repræsentation med perfekte forbindelser

ODU koncernen er blandt verdens førende producenter af konnektorsystemer og beskæftiger globalt 2.700 medarbejdere. Ud over hovedkvarteret i Mühldorf am Inn, Tyskland, har ODU også international produktion og distributionsnetværk i Sibiu (Rumænien), Camarillo (USA), Shanghai (Kina) og Tijuana (Mexico).

ODU kombinerer alle relevante ekspertiseområder og nøgleteknologier, som omfatter design og udvikling, fremstilling af værktøj og specialmaskiner, injektionsstøbning, stansning, drejning, overfladebehandling samt montage og kabelkonfektione

Se profil
keyboard_arrow_up